Muzikal ŠKANDAL – Cerkvenjak

Smo MUZIKALIŠČNIKI, ki nas občinstvo pozna pod našim starim imenom Mladinska dramska skupina KTD Selce. Našo skupino sestavlja 11 igralcev starosti od 16 do 26 let in dva tehnika. Člani smo si med seboj zelo različni, a nas povezuje ljubezen do gledališča. V časih, ko računalnik in druga tehnologija postajata pomembnejša od pristnih človeških stikov, smo še posebej hvaležni, da imamo drug drugega, to skupino in ljubezen do odra.
V preteklosti smo se občinstvu že predstavili z glasbeno komedijo Zmenek, ki smo jo v različnih krajih na Štajerskem odigrali kar 18-krat, in muzikalom Mamma Mia po naše, ki nas ponesel na velike odre TrojicaFesta, Festivala Lent (Art Kamp), Jeseniških Čufarjevih dnevov, Festivala Dober dan in koprskega gledališča.

Muzikal ŠKANDAL, ki je nastal po motivih zgodovinskih romanc, je zgodba iz preteklosti, a njen dogajalni čas ni določen z letnicami, saj je sporočilo predstave pravzaprav brezčasno. Veliko preveč smo obremenjeni z vprašanjem, kaj si bodo mislili drugi. Prevelik pomen dajemo mnenju družbe in v begu pred škandalom pozabljamo na lastno srečo.
ŠKANDAL se lahko zgodi kjerkoli in kadarkoli, še posebej na plesu. Tokratni prvi ples sezone se bo zgodil pri Oschabnoburških in nanj so povabljeni tudi Tschudosburški. Paziti je treba na svoje oblačenje,  obnašanje, besede in dejanja. Paziti je treba, da se ne pripeti … ŠKANDAL!