REZULTATI NAGRADNIH IGER SO OBJAVLJENI TUKAJ

 

  1. Nagradna igra TLK: #KULTURATEIŠČE – PRIJAVI KULTURNI DOGODEK!

Preprosto – prijavi dogodek in osvoji nagrado! Izmed vseh prijaviteljev dogodkov v TLK dogodkovnik bomo izžrebali tri nagrajence, ki bodo prejeli lepe nagrade:

  1. nagrada: vikend paket, polpenzion za 2 osebi v hotelu Radin****/Zdravilišče Radenci (Pokrovitelj nagrade je Sava Hotels & Resorts (sava-hotels-resorts.com​)
  2. nagrada: brezplačna udeležba na kateremkoli izobraževanju v okviru Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti do vrednosti 100 eur, majica TLK 2023, svinčniki TLK.
  3. nagrada: paket razglednic TLK, majica TLK, svinčniki TLK.

Prijavite lahko vse vrste kulturnih dogodkov – dogodke v živo, filmske, likovne, glasbene, literarne, plesne, folklorne, gledališke, lutkovne …  Torej, vabljen je vsakršen umetniški izraz, ki je samo tvoj, ki te bogati in ki ga z veseljem in ponosom deliš z nami. Kultura te išče!

Med vsemi objavljenimi dogodki bo organizator z javnim žrebom podelil vse tri nagrade po zaključku TLK.

  1. Nagradna igra: ČAROBNO SREČANJE Z LUTKO

V okviru letošnjih Tednov ljubiteljske kulture, ki v ospredje postavlja lutke, na Javnem skladu Republike Slovenije za kulturne dejavnosti razpisujemo nagradno igro Čarobno srečanje z lutko.
Prijazno vabimo, da svojo ljubezen do lutk pokažete tako, da posnamete fotografijo, ki je kakorkoli povezana z lutkami in OSVOJITE VIKEND ODDIH ZA DVE OSEBI in druge privlačne nagrade.

​Slikajte, kako nastajajo vaše lutke ali kako se z njimi srečujete na vajah ali srečanjih. V objektiv ujemite kako animator oživi lutko pred našimi očmi ali kako nas lutke začarajo. Lahko nas presenetite in posnamete fotografijo z lutko na najbolj nepričakovanih mestih ali pa posnamete skupinsko fotografijo kako iz običajnih predmetov nastane lutka. In ne pozabite – najpomembneje je, da se pri tem zabavate in se pustite začarati lutkam!

  1. nagrada: vikend paket, polpenzion za 2 osebi v T.3000/Prekmurska vas Ajda**** (Pokrovitelj nagrade je Sava Hotels & Resorts (sava-hotels-resorts.com)
  2. nagrada: brezplačna udeležba na kateremkoli izobraževanju v okviru Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti do vrednosti 150 eur, majica TLK 2023, svinčniki TLK.
  3. nagrada: paket razglednic TLK, majica TLK, svinčniki TLK.–> Fotografijo pošljite po e-pošti na naslov tlk@jskd.si.​Tričlanska strokovna žirija bo med prispelimi fotografijami izbrala in nagradila tri najbolj izvirne.