1.Nagradna igra TLK:   #KULTURATEIŠČE – PRIJAVI KULTURNI DOGODEK!

Preprosto – prijavi dogodek in osvoji nagrado! Izmed vseh prijaviteljev dogodkov v TLK dogodkovnik bomo izžrebali tri nagrajence, ki bodo prejeli res lepe nagrade:

  1. nagrada: vikend paket, polpenzion za 2 osebi  v Termah 3000/Hotel Ajda**** (Pokrovitelj nagrade  je Sava Hotels & Resorts (sava-hotels-resorts.com)
  2. nagrada: brezplačna udeležba na kateremkoli izobraževanju v okviru Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti do vrednosti 100 eur, majica TLK, svinčnik TLK.
  3. nagrada: paket razglednic TLK, majica TLK, svinčnik TLK.

 Prijavite lahko vse vrste dogodkov– spletne dogodke ali dogodke v živo, filmske, likovne, glasbene, literarne, plesne, folklorne, gledališke, lutkovne …  Torej, vabljen je vsakršen umetniški izraz, ki je samo tvoj, ki te bogati in ki ga z veseljem in ponosom deliš z nami. Kultura te išče!

*Opomba: organizator si pridržuje pravico do odstranitve neprimerne vsebine.

Med vsemi objavljenimi dogodki bo organizator z javnim žrebom podelil vse tri nagrade po zaključku TLK.

 

2. Nagradna igra: RADI IMAMO FILM

V okviru letošnjega Tedna ljubiteljske kulture, ki v ospredje postavlja film, na Javnem skladu Republike Slovenije za kulturne dejavnosti razpisujemo nagradno igro Radi imamo film!

Prijazno vabimo, da to svojo ljubezen pokažete tako, da posnamete fotografijo, ki je kakorkoli povezana s filmom  in OSVOJITE VIKEND ODDIH ZA DVE OSEBI in druge privlačne nagrade.

Slikajte se pred filmskim plakatom ali z zadnjo knjigo o filmu Marcela Štefančiča. Fotkajte babico, ki nosi majico “Babica gre na jug” ali svojo punco/fanta v naročju najljubšega filmskega igralca. Objemite prometni znak »pozor snemamo« ali se slikajte, ko vas ravno odstranjujejo iz kinodvorane, ker ste sredi projekcije premiere novega slovenskega filma splezali pred platno, da bi naredili »selfie« s publiko. In ne pozabite – najvažnejši je nasmeh, ki pove, da je FILM RES ZAKON!

  1. nagrada: vikend paket, polpenzion za 2 osebi v Grand Hotelu Primus**** , Pokrovitelj nagrade  je Sava Hotels & Resorts (sava-hotels-resorts.com)
  2. nagrada: brezplačna udeležba na kateremkoli izobraževanje v okviru Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti do vrednosti 100 eur, majica TLK in svinčnik TLK.
  3. nagrada: paket razglednic TLK, majica TLK in svinčnik TLK.

Tričlanska strokovna žirija bo med prispelimi fotografijami izbrala in nagradila tri najbolj izvirne.

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNIH IGER JSKD v okviru TEDNA LJUBITELJSKE KULTURE 2022 (povezava)

 

Pokrovitelj nagradnih iger je