Koncert Godbe Medvode z gosti ob zaključku Medvoškega kulturnega festivala

Koncert Godbe Medvode z gosti: ROK FERENGJA in MARKO MOZETIČ – MOZO
Godba Medvode je ob praznovanju 30. obletnice občine Medvode pripravila poseben program, v katerega je vključila določen del skladb, ki izvira prav iz obdobja ustanovitve občine.
Izbrani gost Rok Ferengja si je v tistem času ravno tako kot občina Medvode utiral svojo pot. Na slovenski glasbeni sceni je z vrsto uspešnic postal eden izmed najbolj prepoznanih glasbenih ustvarjalcev. Pridružil se mu bo še Marko Mozetič – Mozo, skladatelj in aranžer medvoških korenin, ki bo s kitaro popestril zven pihalnega orkestra. Izvedene bodo skladbe slovenskih in tujih skladateljev, nabor pa bodo dopolnile še zimzelene melodije svetovno znanih avtorjev.
Koncert je tudi del 7. Medvoškega kulturnega festivala.
Godba Medvode je s svojim aktivnim delovanjem prisotna že preko 90 let. Sodeluje na raznih prireditvah, kjer nastopa kot gost, najmanj enkrat letno pa organizira tudi samostojen koncert, ki ga lahko obravnavamo kot enega izmed največjih kulturnih prireditev v občini. Tokratna prireditev je organizirana v sodelovanju z Javnim zavodom Sotočje Medvode in Občino Medvode.