KUD Transformator na spletu: Beremo Paula Freirea #2 // KUD Transformator online: Reading Paulo Freire #2

Junijsko Zatiranje v Gromki smo prestavili na splet, v obliko dialoga in odprte debate. Kot izhodišče drugega branja jemljemo tretje in četrto poglavje Pedagogike zatiranih Paula Freirea.

Ker želimo, da dogodek poteka kar se da dialoško in vključujoče, vas vabimo, da ob branju že razmišljate o vprašanjih, ki bi jih želeli odpreti v diskusiji.

Dogodek bo potekal preko aplikacije ZOOM, zato vas naprošamo, da jo namestite na računalnik ali drugo napravo.
Prijave na dogodek, kjer boste dobili dostop do zoom-a, zbiramo na transformator.toslo@gmail.com do ponedeljka, 15. junija.

Gradivo (v angleškem jeziku) je dostopno tukaj: Freire – Pedagogy of the Oppressed.

Join us on 16h of June in active discussion that will follow after reading 3rd and 4th chapter of Paulo Freire’s Pedagogy of the Oppressed. You’re invited to think about issues or questions regarding the text that you would like to discuss about later, when we meet online.

The event will be held via ZOOM, please download the application (on your computer or other device) beforehand so we can start on time.
Register at transformator.toslo@gmail.com until June 15th.

Download Freire – Pedagogy of the Oppressed here.

Program Zatiranja v Gromki sofinancira Mestna občina Ljubljana – Urad za mladino in je del programa Gledališče za družbene spremembe.