Odprta vaja aktivnih skupin Međimurskega kulturno umetniškega društva Ivan Car

Spoštovani !

Međimursko kulturno umetniško društvo Ivan Car iz Ljubljane vas vabi na odprto vajo aktivnih skupin društva, ki bo 27.5. 2022 od 16:00 do 19:30 v Kulturnem domu Črnuče, Dunajska cesta 367 Ljubljana. Predstavile se bodo folklorna skupina, pevska skupina, glasbena skupina in skupina ročnih del.

Folklorna skupina se bo predstavila s spletom međimurskih plesov. Vsi, ki ste kdaj želeli plesati folklorne plese, pa niste imeli poguma se izpostaviti, če mislite da, ne znate plesati nič hudega pri nas se lahko tega naučite, pridite in se nam pridružite.

Radi pojete? lahko se pridružite naši pevski skupini “Fijolice” pri njihovi vaji. Pevci pojejo ljudske popevke, stilizirane popevke, lotijo se tudi modernih priredb, pridite in se prepričajte.

Mogoče igrate kak glasbeni inštrument in bi želeli igrati v naši glasbeni skupini, pridite k nam in se prepričajte, če se najdete v taki glasbi. Literarno dramska skupina vam bo predstavila svoje delovanje v knjigi, ki jo je izdala ob desetletnici delovanja društva.

Pridite in bodite član našega društva in bodite aktivni v kateri od skupin !

 

 

Sponzorji dogodka

No Upcoming Events Found