Pozdrav poletju z Dreta River Band-om in glasbenimi gosti

Dreta River Band foto

Toplejši dnevi, ki kar vabijo k druženju in sproščenemu vzdušju, zagotovo naznanjajo bližajoče se poletje, vonj po morju, zabavi in počitnicah.

Še preden pa se vsi odpravimo na zaslužene počitnice, bomo za vse vas,  v soboto, 19. 5. 2018, ob 19.00, v Domu kulture Nazarje, pripravili glasbeno druženje z rock skupino Dreta River Band in njihovimi glasbenimi gosti, da se skupaj poslovimo od pomladnega izpitnega obdobja in se prepustimo brezskrbnim poletnim dnem. Glasbeni večer bo namenjen predvsem druženju, povezovanju in uživanju ob različnih ritmih ter zvrsteh glasbe.

Domača rock skupina Dreta River Band, ki deluje od jeseni 2014 in je sekcija KD Nazarje,  si je ime nadela po reki, ki teče skozi Nazarje, kjer je tudi njihov sedež. Verjamejo, da lahko s trdim delom, vztrajnostjo in iskrenostjo glasba oživi in zaživi, še posebej, če vsi stremijo k istim ciljem – biti pristen in hkrati v svoji interpretaciji pesmi drugačen.

https://www.facebook.com/dretariverband/?ref=bookmarks

“Pozdrav poletju z Dreta River Band-om in glasbenimi gosti”

Gostje:      – skupina Noxire iz Celja

                   – Iza Leskovšek & Jaka Zlatinšek iz Mozirja

                   – Uroš Planinc group iz Petrovč

Vse, ki ste vpeti v glasbo, jo radi poslušate ali pa se preprosto radi sprostite ob prijetnem klepetu, vabimo, da se nam pridružite, 19. maja ob 19.00, v Domu kulture Nazarje, da z glasbo skupaj pozdravimo poletje.

Vstop je prost, zato pridite in uživajte z nami.