Tedni ljubiteljske kulture > Novice > Nagradna igra “Vrtovi berejo”

Nagradna igra “Vrtovi berejo”

V okviru letošnjega Tedna ljubiteljske kulture, ki v ospredje postavlja literarno dejavnost in instrumentalno glasbo, na Javnem skladu Republike Slovenije za kulturne dejavnosti razpisujemo nagradno igro Vrtovi berejo!

Branje v naravi je v času epidemije pridobilo na pomenu, saj nam omogoča nujno pomiritev in odmik od vsakodnevnega vrveža. Pomembno je, da ta specifičen trenutek v času ujamemo v fotografski objektiv in ga tako ustrezno obeležimo.

Zato vas vljudno vabimo, da posnamete fotografijo vašega branja v idiličnem naravnem okolju in nam jo pošljete najkasneje do 20. junija letos, nato pa bomo razglasili zmagovalce in najizvirnejše prispevke nagradili s številnimi praktičnimi nagradami.  

  1. nagrada: vikend paket za 2 osebi v hotelu Ajda v Termah 3000 Moravske Toplice
  2. nagrada: brezplačna udeležba na kateremkoli izobraževanje v okviru Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti do vrednosti 100 eur, majica TLK, svinčnik TLK in USB ključek
  3. nagrada: paket razglednic TLK, majica TLK, svinčnik TLK in USB ključek

Fotografije pošljite na elektronski naslov tedenljubiteljskekulture@jskd.si, v resoluciji, ki naj ne bo manjša od 1600 x 1200 pikslov.

 

 

Pravila in pogoji nagradnih iger_TLK 2021