Tedni ljubiteljske kulture > Novice > Nagradna igra: RADI IMAMO FILM

Nagradna igra: RADI IMAMO FILM

V okviru letošnjega Tedna ljubiteljske kulture, ki v ospredje postavlja film, na Javnem skladu Republike Slovenije za kulturne dejavnosti razpisujemo nagradno igro Radi imamo film!

Prijazno vabimo, da to svojo ljubezen pokažete tako, da posnamete fotografijo, ki je kakorkoli povezana s filmom  in OSVOJITE VIKEND ODDIH ZA DVE OSEBI in druge privlačne nagrade.

Slikajte se pred filmskim plakatom ali z zadnjo knjigo o filmu Marcela Štefančiča. Fotkajte babico, ki nosi majico “Babica gre na jug” ali svojo punco/fanta v naročju najljubšega filmskega igralca. Objemite prometni znak »pozor snemamo« ali se slikajte, ko vas ravno odstranjujejo iz kinodvorane, ker ste sredi projekcije premiere novega slovenskega filma splezali pred platno, da bi naredili »selfie« s publiko. In ne pozabite – najvažnejši je nasmeh, ki pove, da je FILM RES ZAKON!

  1. nagrada: vikend paket, polpenzion za 2 osebi v Grand Hotelu Primus**** , Pokrovitelj nagrade  je Sava Hotels & Resorts (sava-hotels-resorts.com)
  2. nagrada: brezplačna udeležba na kateremkoli izobraževanje v okviru Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti do vrednosti 100 eur, majica TLK in svinčnik TLK.
  3. nagrada: paket razglednic TLK, majica TLK in svinčnik TLK.

Tričlanska strokovna žirija bo med prispelimi fotografijami izbrala in nagradila tri najbolj izvirne.

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNIH IGER JSKD v okviru TEDNA LJUBITELJSKE KULTURE 2022 (povezava)

 

Pokrovitelj nagradnih iger je