Tedni ljubiteljske kulture > Novice > Rezultati nagradnih iger #KULTURATEIŠČE in Radi imamo film!

Rezultati nagradnih iger #KULTURATEIŠČE in Radi imamo film!

Teden ljubiteljske kulture 2022 se poslavlja, nasvidenje prihodnje leto!

Izjemno bogat Teden ljubiteljske kulture 2022 se je zaključil 19. junija. V okviru vseslovenskega festivala TLK je bilo izvedenih skoraj tisoč dogodkov, ki so objavljeni na naši spletni strani!

​Najlepša hvala vsem organizatorjem in nastopajočim, pa tudi obiskovalcem – skupaj smo ustvarili izjemno kulturno pokoronsko prebujenje! Za podporo in dolgoletno sodelovanje pa hvala tudi partnerjem, sponzorjem in podpornikom – z vami smo močnejši in sežemo dlje!

Za letos se poslavljamo z razglasitvijo dobitnikov nagrad v nagradnih igrah Kultura te išče in Radi imamo film – in napovedujemo TLK 2023, med 19. majem in 18. junijem 2023 – s poudarkom na gledališču in lutkah Se vidimo!

Rezultati nagradne igre TLK 2022 – #KULTURATEIŠČE

  1. nagradaDruštvo Majolika, so. p. – vikend paket, polpenzion za 2 osebi  v Termah 3000/Hotel Ajda**** (Pokrovitelj nagrade  je Sava Hotels & Resorts)
  2. nagradaMPZ Matija Tomc (Društvo invalidov Metlika) – brezplačna udeležba na kateremkoli izobraževanju v okviru Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti do vrednosti 100 eur, majica TLK, svinčnik TLK
  3. nagradaGlasbeno društvo MPMM za Koncert Tamburaškega orkestra Sveti Jurij ob Ščavnici – paket razglednic TLK, majica TLK, svinčnik TLK.

Nagrajencem čestitamo!

Nagradno žrebanje si lahko ogledate TUKAJ!

​Zmagovalci nagradne igre »Radi imamo film«

Objavljamo zmagovalce nagradne igre Radi imamo film!, ki je bila del letošnjega Tedna ljubiteljske kulture:

1. nagrada: MAŠA KORES – vikend paket, polpenzion za 2 osebi v Grand Hotelu Primus****. (Pokrovitelj nagrade  je Sava Hotels & Resorts)


 

Foto: Maša Kores

2. nagrada: PATRICIJA MANFREDA – brezplačna udeležba na kateremkoli izobraževanje v okviru Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti do vrednosti 100 eur, majica TLK in svinčnik TLK.

Foto: Patricija Manfreda

3. nagrada: UROŠ KNEZ – paket razglednic TLK, majica TLK in svinčnik TLK.

Foto: Uroš Knez

Nagrajencem čestitamo!

 

Pokrovitelj prvih nagrad je: