Teden ljubiteljske kulture > Novice > TLK NAGRAJUJE!

TLK NAGRAJUJE!

TLK NAGRAJUJE!

Za vse sodelujoče v sedmem Tednu ljubiteljske kulture pripravljamo nagradne igre, ki bodo objavljene na Facebook profilu TLK @tedenljubiteljskekulture.

Prva nagradna igra je namenjena vsem, ki ste v TLK dogodkovnik na spletni strani tlk.jskd.si prijavili dogodek ali spletno vsebino s področja različnih kulturno-umetniških dejavnosti. Po 15.6. bomo izžrebali 3 nagrajence, ki bodo prejeli naslednjo nagrado: brezplačna udeležba na kateremkoli izobraževanje v okviru Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti, Priročnik za upravljanje v kulturi – izbrane vsebine upravljanja in poslovanja v kulturnih organizacijah, svinčnik in USB ključek TLK

Druga nagradna igra bo povezana z inštrumentalno glasbo, ki je letos rdeča nit Tedna ljubiteljske kulture. Objavljena bo v sredo, 17.6., na Facebook profilu TLK. Izžrebali bomo 3 nagrajence, ki bodo za najbolj izvirne/pravilne odgovore prejeli naslednjo nagrado: brezplačna udeležba na 40. tradicionalnem poletnem godbenem taboru Musica Creativa (Izola, 16.–22. 8. 2020), majica TLK, svinčnik in USB ključek TLK.