Tedni ljubiteljske kulture > Novice > SPLETNI INFORMATIVNI DNEVI KULTURNIH DRUŠTEV 2021

SPLETNI INFORMATIVNI DNEVI KULTURNIH DRUŠTEV 2021

Če vas po skoraj enem letu odrezanosti od kulture veseli spoznavanje novih možnosti za povezovanje in ustvarjanje, vas vabimo, da se nam v maju in juniju 2021 pridružite na spletnih predstavitvah, v okviru katerih vas bodo ljubiteljska kulturna društva in posamezni kulturni ustvarjalci seznanili s svojim delovanjem. Prav tako boste imeli priložnost, da se z njimi preko spleta tudi “v živo” srečate. Vabljeni, da si morebitna vprašanja zanje pripravite že vnaprej.

Vseslovenski informativni predstavitveni dogodek Kulturna informativa bo potekal od 20.5 – 20.6 2021 preko spleta. Namenjen je predstavitvi posameznih društev in povezovanju mladih (in starejših) posameznikov, ki jih zanimajo dejavnosti, povezane z ljubiteljsko ustvarjalnostjo. Kulturna informativa je enkratna priložnost za širšo predstavitev delovanja ljubiteljske kulture, saj bodo obiskovalci lahko na enem mestu dobili vse potrebne informacije iz prve roke ter osebno spoznali delovanje društev ter njihovo dosedanje delo, kot tudi načrte za prihodnost.

V kolikor se želite udeležiti posamezne spletne predstavitve, vas vabimo, da na spletni strani https://tlk.jskd.si/seznam-vseh-dogodkov/ poiščete lokacijo in dejavnost, ki vas zanima. Na povezavah v koledarju dogodkov najdete vse potrebne podatke, s pomočjo katerih lahko spoznate pozitivne učinke delovanja znotraj polja ljubiteljske kulture v Sloveniji.

Več informacij tudi v Vabilu v organizacijo Kulturne iniciative.

Kje najdete informacije o kulturnih dneh?

  1. Obiščite spletno stran tlk.jskd.si

2. Na spletni strani izberite Iskalnik dogodkov.

3. Poiščite svoje željeno področje in kraj.

4. V seznamu dogodkov izberete posamezno predstavitev, kjer bodo navedeni datum, ura in ostala navodila za spletni informativni dan.

5. Uživajte v predstavitvi.

Želimo vam odličen uvod v Teden ljubiteljske kulture 2021!